Η ΝΟΤΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΦYΣΗ

Η Λίμνη Βουλιαγμένης βρίσκεται στο κέντρο μιας ευρύτερης περιοχής στολισμένης από δαντελωτές ακτές, μοναδικές παραλίες και πλαγιές στη σκιά των πεύκων. Εκεί που η ελληνική μεσογειακή φύση βρίσκει την απόλυτη έκφρασή της. Τα νότια προάστια της Αθήνας προσκαλούν τον επισκέπτη σε μια περιήγηση μοναδική.

Αθηναϊκη
Riviera

Με εφαλτήριο τη Λίμνη Βουλιαγμένης η Αθηναϊκή Ριβιέρα αποτελεί μοναδικό τουριστικό προορισμό για κάθε Έλληνα ή ξένο επισκέπτη της πρωτεύουσας της χώρας. Το φυσικό, αρχαιολογικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον της ευρύτερης περιοχής περιμένει να το εξερευνήσετε.

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Ο Ναός του Απόλλωνος Ζωστήρος στον Αστέρα, το Αρχαιολογικό πάρκο του Μ. Καβουρίου, ο Ναός του Αγίου Νικολάου και φυσικά ο μεγαλοπρεπής ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο, είναι τα σημεία που αποτελούν πόλο έλξης για μια ιστορική και πολιτιστική αναζήτηση.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

πέρα από τις μοναδικές παραλίες και την βουτιά αναζωογόνησης στη Λίμνη Βουλιαγμένης ο επισκέπτης της μοναδικής Αθηναϊκής Ριβιέρας μπορεί να απολαύσει θαλάσσια σπορ στην οργανωμένη παραλία του Αστέρα και φυσικά να ζήσει την αδρεναλίνη του θαλάσσιου σκι στη Σχολή του Σκι.

Αστέρας Βουλιαγμένης

ΔΙΑΜΟΝΗ

Ξενοδοχειακές μονάδες που εγγυόνται μια απαράμιλλη φιλοξενία βρίσκονται σε όλο το μήκος της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Astir Palace Resort
The Margi Hotel
Divani Apollon Palace & Thalaso
Vouliagmeni Suites

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Από το πρωί έως το βράδυ οι επιχειρήσεις εστίασης και ψυχαγωγίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπόσχονται στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες και στον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Από το πρωί στην Μαρίνα του Φλοίσβου μέχρι αργά το βράδυ στο παραλιακό Island οι ήχοι της μουσικής και η αίσθηση της χαλάρωσης θα κάνουν κάθε επίσκεψη μοναδική.

Island Club Restaurant