ΑΣΚΗΣΗ & ΑΝΑΨΥΧΗ

ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ
ΔΡΑΣΕΙΣ

Υπό τη σκιά των πεύκων και με θέα τους επιβλητικούς βράχους, η Λίμνη ενδείκνυται για outdoor training και βιωματικές δράσεις. Στους χώρους πρασίνου διοργανώνονται ομαδικά προγράμματα εκγύμνασης ήπιας έντασης, τα οποία πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση. Οι ασκήσεις αποσκοπούν στην ανακούφιση από το στρες, τη χαλάρωση και την ήπια μυϊκή τόνωση. Έμφαση δίνεται στην αναζωογόνηση του οργανισμού σε συνδυασμό με τη σωματική και ψυχική άσκηση στο καθαρό και υγιεινό περιβάλλον της Λίμνης.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Η κολύμβηση στη Λίμνη αποτελεί μια ολιστική εμπειρία ευεξίας σε όλη τη διάρκεια του έτους. Οι ιαματικές ιδιότητες του νερού και η σταθερή θερμοκρασία του, σε συνδυασμό με την ευεργετική δράση της κολύμβησης, υπόσχονται μια βουτιά στην απόλαυση. Το οβάλ σχήμα της Λίμνης δημιουργεί την πιο όμορφη και φυσική πισίνα της Αθήνας σε ένα παραδεισένιο περιβάλλον.

GYM @ THE LAKE

Swimming therapy Συνδυάστε τη σωματική ευεξία της άσκησης στο νερό με τις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών πηγών.

Antistress – Stretching workout Ένα πρόγραμμα με διατατικές και antistress ασκήσεις αναπνοής για αίσθηση αναζωογόνησης.

Aqua Aerobic Μια ψυχαγωγική δραστηριότητα στο νερό, που βοηθά στην ισορροπία, ενδυνάμωση και τη θετική διάθεση.

Easy Pilates Ένα ήπιο πρόγραμμα εκγύμνασης με οφέλη τη μείωση του άγχους, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και την αίσθηση ευεξίας. (επικοινωνία)

SNORKELING

Με τον μοναδικό στο είδος του έμβιο κόσμο η Λίμνη Βουλιαγμένης προκαλεί για μια … γνωριμία από κοντά. Το snorkeling αποτελεί ιδιαίτερη δραστηριότητα στο νερό που δίνει την ευκαιρία στον συμμετέχοντα να απολαύσει την ξεχωριστή ομορφιά του βυθού. Το μόνο που απαιτείται είναι διάθεση για εξερεύνηση, μάσκα και αναπνευστήρας. Η Λίμνη διοργανώνει ομαδικές δράσεις snorkeling μετά από συνεννόηση (επικοινωνία).

ΛΟΦΟΣ ΤΗΣ ΦΑΣΚΟΜΗΛΙΑΣ

Στη Λίμνη Βουλιαγμένης η ευεξία δε βρίσκεται μόνο στο νερό. Ο βράχος της Φασκομηλιάς, μία έκταση 1.200 στρεμμάτων που ξεκινά ακριβώς πάνω από τη Λίμνη, φιλοξενεί ξεχωριστές διαδρομές για περπάτημα ή ποδηλασία σε μονοπάτια που προσφέρουν απίστευτη θέα της Λίμνης και της αττικής ακτογραμμής. Η Λίμνη διοργανώνει ομαδικές ξεναγήσεις και περιπάτους στην έκταση μετά από συνεννόηση (επικοινωνία).