ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Η Λίμνη Βουλιαγμένη συγκαταλέγεται στις αναγνωρισμένες ιαματικές πηγές της Ελλάδας από την Ειδική Επιτροπή Προστασίας Φυσικών Ιαματικών Πόρων. Οι ιαματικές ιδιότητες των φυσικών πηγών που τροφοδοτούν τη Λίμνη, οφείλονται στην πλούσια περιεκτικότητα του νερού σε άλατα και μέταλλα. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες του νερού συμβάλλουν στην ανακούφιση από παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος και στη μετατραυματική αποκατάσταση ενώ επιδρούν ευεργετικά στα άτομα με γυναικολογικές και δερματολογικές παθήσεις.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ & ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Το νερό αναβλύζει από ιαματικές πηγές βάθους 50 έως 100 μέτρων και η θερμοκρασία του κυμαίνεται σταθερά μεταξύ 22-29° καθόλη τη διάρκεια του έτους. Η Λίμνη έχει υφάλμυρη σύνθεση με το νερό της να ανανεώνεται συνεχώς από τις ιαματικές πηγές και τη θάλασσα. Η κολύμβηση στη Λίμνη συμβάλλει στην τόνωση του οργανισμού, αλλά και στην ξεκούραση του σώματος, προσφέροντας μια ολιστική εμπειρία ευεξίας.

FISH SPA
ΤΟ PEELING ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Μόνιμοι και φυσικοί κάτοικοι της Λίμνης, τα ψαράκια Fish Spa, υπόσχονται στους επισκέπτες της μια ξεχωριστή εμπειρία απολέπισης. Τα γνωστά και ως Doctor Fish ψαράκια «αναλαμβάνουν» να απαλλάξουν την επιδερμίδα από τα νεκρά κύτταρα προσφέροντας ταυτόχρονα ένα χαλαρωτικό μασάζ σε κάθε κολυμβητή.

WEATHER REPORT

Πρόβλεψη για τις τοπικές καιρικές συνθήκες και συγκεκριμένες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο.