ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΦΕ

μυσταγωγια
απόλαυσης

Στη Λίμνη Βουλιαγμένης κάθε στιγμή είναι απόλαυση. Στο All Day Bar Restaurant το coffee break και το tea time αποκτά άλλη αξία, ενώ ένα γευστικό πρωινό ή ένα ελαφρύ γεύμα τονώνουν τον οργανισμό μετά την κολύμβηση.  Από την Άνοιξη, όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει το Εστιατόριο της Λίμνης σας προσκαλεί σε μια μυσταγωγία γεύσης και οινογνωσίας. Με τα καλύτερα προϊόντα της ελληνικής παραγωγής, προσεκτικά επιλεγμένα, οι γευστικές δημιουργίες σας… κάνουν το τραπέζι απέναντι από το φωτισμένο βράχο. Ιδιαίτερες προτάσεις cocktail υπόσχονται στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας που συνοδεύονται από απαλή μουσική σε ένα σπάνιας ακουστικής φυσικό τοπίο.

ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΚΑΘΕ ΩΡΑ

Μετά το μπάνιο σας, μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας ένα καφέ, ένα δροσιστικό cocktail, το αγαπημένο σας γλυκό ή ένα ελαφρύ γεύμα. Όλα φροντισμένα με ολόφρεσκα και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά.

ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

Κάθε καλοκαίρι σας προσκαλούμε για ένα γαστρονομικό ταξίδι με μοναδικές μεσογειακές δημιουργίες που απολαμβάνετε σε ένα μοναδικό σκηνικό που δημιούργησε η φύση στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Cocktail

Με ξεχωριστές προτάσεις στην cocktail list μας συνοδεύουμε με τον καλύτερο τρόπο τις νύχτες του καλοκαιριού σας. Όσο η μέρα προχωράει και ο ήλιος δύει, η Λίμνη αποκαλύπτει ιδιαίτερες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας που συνοδεύονται από ιδιαίτερες μουσικές επιλογές μουσική.