ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ

Η Λίμνη Βουλιαγμένης, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, αποτελεί τον κρυμμένο θησαυρό της Αττικής φύσης. Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο παγκόσμιας εμβέλειας σας προσκαλεί να το γνωρίσετε. Τα υφάλμυρα νερά της λίμνης που ανανεώνονται συνεχώς, τόσο από τη θάλασσα όσο και από τις υπόγειες ιαματικές πηγές, υπόσχονται μια φυσική και μοναδική εμπειρία thermal spa.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Στη Λίμνη Βουλιαγμένης κάθε στιγμή είναι απόλαυση. Στο All Day Bar Restaurant το coffee break και το tea time αποκτά άλλη αξία, ενώ ένα γευστικό πρωινό ή ένα ελαφρύ γεύμα τονώνουν τον οργανισμό μετά την κολύμβηση. Το Εστιατόριο της Λίμνης σας προσκαλεί στη δύση του ηλίου σε μια μυσταγωγία γεύσης και οινογνωσίας. Με τα καλύτερα προϊόντα της ελληνικής παραγωγής, προσεκτικά επιλεγμένα, οι δημιουργίες του σεφ σας… κάνουν το τραπέζι απέναντι από το φωτισμένο βράχο. Ιδιαίτερες γεύσεις cocktail υπόσχονται στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας που συνοδεύονται από απαλή μουσική σε ένα σπάνιας ακουστικής φυσικό τοπίο.

ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η Λίμνη Βουλιαγμένης συγκαταλέγεται στις 20 αναγνωρισμένες ιαματικές πηγές της Ελλάδας από την Ειδική Επιτροπή Προστασίας Φυσικών Ιαματικών Πόρων. Οι ιαματικές ιδιότητες των φυσικών πηγών που τροφοδοτούν τη Λίμνη οφείλονται στην πλούσια περιεκτικότητα του νερού σε άλατα και μέταλλα και συγκεκριμένα σε κάλιο, νάτριο, λίθιο, αμμώνιο, ασβέστιο, σίδηρο, χλώριο και ιώδιο. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες του νερού συμβάλλουν στην ανακούφιση από παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος, στην μετατραυματική αποκατάσταση καθώς και σε γυναικολογικές και δερματολογικές παθήσεις

ΑΣΚΗΣΗ & ΑΝΑΨΥΧΗ

Υπό τη σκιά των πεύκων και με θέα τους επιβλητικούς βράχους η Λίμνη ενδείκνυται για outdoor training και βιωματικές δράσεις. Στους χώρους πρασίνου της Λίμνης, διοργανώνονται ομαδικά προγράμματα εκγύμνασης (Yoga, Pilates,κ.α) ήπιας έντασης, τα οποία πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση. Οι ασκήσεις αποσκοπούν στην ανακούφιση από το στρες, τη χαλάρωση και την ήπια μυϊκή τόνωση. Έμφαση δίδεται στην αναζωογόνηση του οργανισμού σε συνδυασμό με τη σωματική και ψυχική άσκηση στο καθαρό και υγιεινό περιβάλλον της λίμνης.

Privé ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Στον Vip χώρο της Λίμνης χωρητικότητας 800 ατόμων, είναι ένας παραμυθένιος χώρος στις όχθες της Λίμνης που συνδυάζει το μυστήριο με το ρομαντισμό και μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το εκθαμβωτικό σκηνικό που δημιουργεί το τοπίο, ο άριστος επαγγελματισμός του προσωπικού και οι προσεγμένες επιλογές στη διακόσμηση εγγυόνται την επιτυχία κάθε είδους εκδήλωσης κοινωνικής ή επαγγελματικής. Προσωπικές στιγμές χαράς, εταιρικές συναντήσεις, θεματικές εκδηλώσεις, επιδείξεις μόδας προγραμματίζονται και υλοποιούνται με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια από το προσωπικό της Λίμνης και τους έμπιστους συνεργάτες.