Η ΝΟΤΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΦYΣΗ

Η Λίμνη Βουλιαγμένη βρίσκεται στο κέντρο μίας ευρύτερης περιοχής στολισμένης από δαντελωτές ακτές, μοναδικές παραλίες και πλαγιές στη σκιά των πεύκων. Eκεί που η ελληνική μεσογειακή φύση βρίσκει την απόλυτη έκφρασή της. Τα νότια προάστια της Αθήνας προσκαλούν τον επισκέπτη σε μια μοναδική περιήγηση.

Αθηναϊκη
Riviera

Με εφαλτήριο τη Λίμνη Βουλιαγμένης η Αθηναϊκή Ριβιέρα αποτελεί μοναδικό τουριστικό προορισμό για κάθε Έλληνα ή ξένο επισκέπτη της πρωτεύουσας της χώρας. Το φυσικό, αρχαιολογικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον της ευρύτερης περιοχής προκαλεί να την εξερευνήσετε.

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Ο Ναός του Απόλλωνος Ζωστήρος στον Αστέρα, το Αρχαιολογικό πάρκο του Μ. Καβουρίου, ο Ναός του Αγίου Νικολάου και φυσικά ο μεγαλοπρεπής ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο αποτελούν πόλο έλξης για ιστορική και πολιτιστική αναζήτηση.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Πέρα από τις μοναδικές παραλίες και τη βουτιά αναζωογόνησης στη Λίμνη Βουλιαγμένη, ο επισκέπτης της μοναδικής Αθηναϊκής Ριβιέρας μπορεί να απολαύσει θαλάσσια σπορ και να ζήσει την αδρεναλίνη του θαλάσσιου σκι στο Astir Beach και στη Σχολή του Σκι.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Ξενοδοχειακές μονάδες που εγγυώνται απαράμιλλη φιλοξενία βρίσκονται σε όλο το μήκος της Αθηναϊκής Ριβιέρας:

Four Seasons Astir Palace Hotel Athens
The Margi Hotel
Vouliagmeni Suites
Somewhere Hotel