ΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ

Νέες ποικιλίες τσαγιού και ιδιαίτερες γεύσεις ζεστών ροφημάτων καφέ και σοκολάτας στη χειμωνιάτικη αλλά πάντα μαγευτική Λίμνη Βουλιαγμένης.

Η Λίμνη Βουλιαγμένης προσέφερε στους επισκέπτες της μια νέα εμπειρία από εξειδικευμένους baristi, οι οποίοι μας ξενάγησαν στις διαφορετικές ποικιλίες τσαγιού, καφέ και σοκολάτας.

Δεκατέσσερις ποικιλίες τσαγιού και ιδιαίτερες γεύσεις ροφημάτων καφέ και σοκολάτας σας περιμένουν στη Λίμνη Βουλιαγμένης, σε ένα περιβάλλον που κόβει την ανάσα. Πρωτότυποι συνδυασμοί και μίγματα βοτάνων όπως ζαχαρωμένα κομμάτια παπάγια, τζίντζερ, πέταλα τριαντάφυλλου και φύλλα μούρων, το fruitmélange με ιβίσκο, βατόμουρα και μαύρη σταφίδα ή creamcaramel με το φημισμένο Rooitea της Ν. Αφρικής χωρίς καφεΐνη με κρεμώδη γεύση καραμέλας, είναι μόνο μερικές από τις καινούργιες γεύσεις τσαγιών που μπορείτε να δοκιμάσετε στη Λίμνη. Εκτός από το τσάι ο καφές και η σοκολάτα έχουν τη τιμητική τους, με γευστικούς και πρωτότυπους συνδυασμούς όπως η lemoncreamdream και creamcinnamonchoco-la.